Tuesday 20 July 2010

Το πιο όμορφο μωρό του κόσμου!


Το όνομα του εν λόγω κοριτσιού ( γιατί μωρό πια,δε το λες ) Suri Cruise. Οι συστάσεις φυσικά είναι περιττές, γιατί αυτή η μικρή έχει εξασφαλίσει τη διασημότητα της από την μέρα που γεννήθηκε, τόσο εξ' αιτίας των διάσημων γονιών της, όσο και με την μοναδική ομορφιά και το στυλ της. Ο μπαμπάς της, Tom Cruise, έχει δηλώσει ότι η Suri του κάνει συχνά υποδείξεις για το τι πρέπει να φορέσει ενώ η μαμά της δε χάνει ευκαιρία να ντύνει και να χτενίζει τη μικρή όμοια με τον εαυτό της. 
 Υ.Γ.: Ομολογώ ότι όταν αποφάσισα να ψάξω φωτογραφίες της Suri δε περίμενα ποτέ να βρω τόσο μεγάλο υλικό με τόσα διαφορετικά outfits.
Υ.Γ.1 : Ακόμα και εκείνοι που κατακρίνουν τον πλουσιοπάροχο τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει οι γονείς της γ' αυτή δε μπορούν παρά να λατρέψουν αυτό το όμορφο μουτράκι!
                                                    Photos by http://justjared.buzznet.com/

1 comment:

  1. Νομίζω η τελευταία φωτογραφία είναι η καλύτερη. Πολύ γλυκό και όμορφο κοριτσάκι με λιγάκι υπερβολική μαμά κατά τη γνώμη μου. Ευτυχώς ο μπαμπάς πάτησε πόδι στο να χρησιμοποιεί μακιγιάζ η μικρούλα (γιατί το έκανε και αυτό).

    ReplyDelete